Δείγματα προσφοράς*


 

 

Eίναι επίσης δυνατόν να προσθεθούν επιπλέον χαρακτηριστικά ( π.χ παραπάνω σελίδες ) με ένα  μικρό επιπλέον κόστος.

 

Διαθέτουμε επίσης κειμενογράφους αλλά και γραφίστες εάν θέλετε να δώσετε επαγγελματική 'πινελιά' στα κείμενα και στα γραφικά σας (π.χ λογότυπο ).

 

Τα παρακάτω δείγματα είναι mobile friendly. Είναι δηλαδή κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έτσι ώστε να εμφανίζονται τέλεια στην οθόνη του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, είτε αυτός την επισκέπτεται μέσα από έναν σταθερό υπολογιστή, είτε από τάμπλετ ή κινητό ( γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό αφού περίπου το 50% της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων προέρχεται πλέον από εκεί ).

 

Είναιι επίσης και seo friendly και έχουν ενσωματωμένες όλες τις υποδομές ώστε με τις κατάλληλες επιπλέον παρεμβάσεις το website σας να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google !

 

Kι όλ' αυτά μόνο με 186€ !

 

Να αναφέρουμε επίσης ότι πέραν των συγκεκριμένων δειγμάτων υπάρχουν διαθέσιμα δεκάδες ακόμη, σε περίπτωση που δεν βρίσκετε αυτό που σας αρέσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για μιά εξειδικευμένη Προσφορά.

 

Θέλετε κάτι τελείως διαφορετικό; Έχετε πιό σύνθετες απαιτήσεις ή ανάγκες; Επικοινωνήστε σήμερα κι όλας μαζί μας για την δημιουργία δυναμικού website με Joomla, Wordpress ή e-shop σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και με πολλές ευκολίες πληρωμής !

 

 

 

Κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία που σας ενδιαφέρει έτσι ώστε να μεγαλώσει σε μέγεθος και να υπάρξει η δυνατότητα να περιεργαστείτε το δείγμα αναλυτικά.

Περιηγηθείτε παρακάτω στα υψηλής ποιότητας και αισθητικής δείγματα μας, και διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει !
 

Στη συνέχεια  επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε το site σας πραγματικότητα !

Tα δείγματα αυτά είναι έτοιμα για χρήση ! Αυτό φυσικά που θα διαφοροποιηθεί στο τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που βλέπετε τώρα, είναι τα υπάρχοντα κείμενα - αλλά και οι φωτογραφίες  και τα λοιπά multimedia αν το επιθυμείτε - που θα αντικατασταθούν με τα δικά σας !

 

Επίσης μπορούν να πραγματοποιηθούν δωρεάν παρεμβάσεις στον γενικό χρωματικό σχεδιασμό (π.χ αλλαγή χρώματος φόντου ) αν φυσικά το επιθυμείτε.

 

 

 

 

 


 

139€

 

 

 

 

 

 

* Τα δείγματα αυτά αφορούν την ειδική προσφορά γνωριμίας των 186€

 

Επικοινωνία

Ευγενίδου 33,

12137 Περιστέρι,

Αττική, Ελλάδα

Tel: +30 210 300 1492
Mob: +30 697 213 5920

Mail: contact [at] siteworks.gr

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Google Places - White Circle

Newsletter