Δείγματα στατικών ιστοτόπων*


 

Δείγμα ιστοτόπου Hair Salon

Περιηγηθείτε παρακάτω στα υψηλής ποιότητας και αισθητικής δείγματα μας, και διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει !
 

Στη συνέχεια  επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες και να κάνουμε το site σας πραγματικότητα με κόστος μόνο 99€ !
 

Tα παρακάτω δείγματα περιέχουν - ανά περίπτωση - από 4 έως 7 σελίδες - και  είναι έτοιμα για χρήση ! Αυτό φυσικά που θ' αλλάξει στο τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που βλέπετε, είναι τα κείμενα και οι φωτογραφίες που θα αντικατασταθούν με τα δικά σας !

( Δείτε εδώ αναλυτικά τι ακριβώς περιέχεται στην τιμή των 99€ )

 

Να σημειώσουμε επίσης ότι :

 

1. Mπορούν να πραγματοποιηθούν ΔΩΡΕΑΝ παρεμβάσεις στον γενικό χρωματικό σχεδιασμό (π.χ αλλαγή χρώματος φόντου ) ή να προστεθούν επιπλέον χαρακτηριστικά ( π.χ παραπάνω σελίδες ) με ένα  μικρό επιπλέον κόστος. αν φυσικά το επιθυμείτε. 

 

2. Τα παρακάτω δείγματα είναι mobile friendly. Είναι δηλαδή κατασκευασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έτσι ώστε να εμφανίζονται τέλεια στην οθόνη του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, είτε αυτός την επισκέπτεται μέσα από έναν σταθερό υπολογιστή, είτε από τάμπλετ ή κινητό

 

3. Είναιι επίσης και seo friendly και έχουν ενσωματωμένες όλες τις υποδομές ώστε με κάποιες μικρές επιπλέον παρεμβάσεις το website σας να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google !

Kι όλ' αυτά μόνο με 99€ !

 

Tip : Κάντε κλικ πάνω στην φωτογραφία που σας ενδιαφέρει έτσι ώστε να μεγαλώσει σε μέγεθος και να υπάρξει η δυνατότητα να περιεργαστείτε το δείγμα αναλυτικά - Κάντε κλικ στο link για να δείτε demo video στο Youtube.

 

Να αναφέρουμε επίσης ότι πέραν των συγκεκριμένων δειγμάτων υπάρχουν διαθέσιμα δεκάδες ακόμη, σε περίπτωση που δεν βρίσκετε αυτό που σας αρέσει. Επικοινωνήστε μαζί μας για μιά εξειδικευμένη Προσφορά.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Θέλετε κάτι τελείως διαφορετικό; Έχετε πιό σύνθετες απαιτήσεις ή ανάγκες; Επικοινωνήστε σήμερα κι όλας για την δημιουργία δυναμικού website με Joomla, Wordpress ή E-shop σε τιμές που ξεκινούν από 350€ και με πολλές ευκολίες πληρωμής ! Δείτε σχετικές δουλειές μας δυναμικών ιστοτόπων εδώ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

* Τα δείγματα αυτά αφορούν την ειδική προσφορά γνωριμίας των 186€

 

Επικοινωνία

Ευγενίδου 33,

12137 Περιστέρι,

Αττική, Ελλάδα

Tel: +30 210 300 1492
Mob: +30 697 213 5920

Mail: contact [at] siteworks.gr

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Google Places - White Circle

Newsletter