top of page
  • Panos

#Siteworks on the ... Cloud !


Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της δραστηριοποίησης μας – πέραν των ήδη παρεχόμενων από εμάς Υπηρεσιών web – και στον τομέα της Φιλοξενίας Ιστοσελίδων.

Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στην συνεργασία μας ως μεταπωλητές, με την κορυφαία Ελληνική εταιρία του χώρου, Top Host !

Ως πελάτες μας, μπορείτε πλέον να φιλοξενείτε τις ιστοσελίδες σας, σε servers που σας διαθέτουμε, και οι οποίοι συνδυάζουν αξιοπιστία κορυφαίων τεχνολογικών υποδομών με οικονομικά πακέτα Φιλοξενίας Siteworks !

Το site σας παραμένει σε υψηλά στάνταρ ταχύτητας και ασφάλειας, ενώ παράλληλα κερδίζετε από ιδιαίτερα χαμηλό κόστος φιλοξενίας, λόγω του γεγονότος ότι αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, και η διαμόρφωση των πακέτων Φιλοξενίας γίνεται εξατομικευμένα.

Με τα πακέτα φιλοξενίας Siteworks η μείωση του κόστους φιλοξενίας σε σχέση με τα συμβατικά πακέτα Hosting, αγγίζει κατά μέσο όρο το 30% !

Τα συμβατικά πακέτα Φιλοξενίας, επειδή ακριβώς δεν λαμβάνουν υπόψιν τις ιδιαιτερότητες κάθε site, ενίοτε παρέχουν χαρακτηριστικά αχρείαστα, τα οποία επιβαρύνουν οικονομικά τους ιδιοκτήτες μιάς ιστοσελίδας.

Εμείς, ως γνώστες του αντικειμένου, μελετάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, και μπορούμε έτσι να διαμορφώσουμε ένα Πακέτο, προσαρμοσμένο τεχνικά και οικονομικά, ακριβώς στα μέτρα κάθε πελάτη ! ( Είναι ευνόητο ότι στην πορεία μπορεί να προστεθεί οποιοιδήποτε επιπλέον χαρακτηριστικό χρειαστεί.)

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, σήμερα κι όλας, για μιά προσφορά αποκλειστικά προσαρμοσμένη στα μέτρα σας !

Ειδικά για τον πρώτο έτος φιλοξενίας, πέραν των πάγιων μειωμένων τιμών, κερδίζετε και από την προσφορά 3 μηνών ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενίας !

Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ, αφού οι φίλοι που θα επιλέξουν να φιλοξενήσουν τα site τους στις δομές μας, επωφελούνται αυτόματα από γενικότερη μείωση της συνολικής διαδικτυακής τους δαπάνης και χρόνου εξυπηρέτησης τους. Κι αυτό γιατί η κεντρική διαδικτυακή διαχείριση ( Κατασκευή ιστοσελίδας, Web Hosting, Προώθηση, Υποστήριξη ) από έναν μόνο πάροχο, έχει ως αποτέλεσμα καλύτερο έλεγχο και λιγότερες εργατοώρες υποστήριξης, όταν αυτές χρειαστούν.

Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα παροχών και πλεονεκτημάτων του Web Hosting μας.

✔️ Εξατομικευμένα πακέτα φιλοξενίας

✔️ Απεριόριστα Hosted Domains

✔️ Απεριόριστα Subdomains

✔️ Ταχύτατο δίκτυο GR-IX

✔️ SSD Hosting

✔️ Φιλοξενία σε Ελλάδα & Γερμανία

✔️ Ελληνική IP για καλύτερο SEO

✔️ Δωρεάν SSL

✔️ SpamExperts

✔️ Καθημερινά αυτόματα backup

✔️ 24/7/365 Network and Web Server Monitoring

✔️ Προστασία των emails

✔️ Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

✔️ Δωρεάν μεταφορά hosting

✔️ GDPR Compliance

✔️ 24/7 Extreme Support

34 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Αν σας ενδιαφέρουν τα άρθρα μας, γραφτείτε στο Newsletter μας για να τα λαμβάνετε πρώτοι στο E-mail σας.

bottom of page